Followers

Kasut owh kasut

Monday, June 28, 2010
I selalu je cerita pasal kasut kan?Dah i memang suka beli kasut pun. Hehehhe.

Pagi tadi masa nak pergi kerja, tetiba je blur. Tak tahu nak pakai kasut pe. Selalu i pergi kerja pakai heel tak brape tinggi sebab kerja i banyak bergerak ke sana ke sini. So hari Jumaat lepas, tapak kasut tu dah nak tertanggal dah. Sebab i memang suka pakai kasut tu. Then i tengok wedges i yang putih tu, pun sama gak. Sebab wedges tu pun i suka pakai. Even tinggi, tapi stabil la nak jalan banyak. Last-last i pakai heel yang tinggi 3inci tu. Alahai, lecehnya nak bergerak. Nak pakai kasut yang bertutup penuh, lagi la leceh. Nampaknya i memang nak kena beli kasut la. Uwaaa... Bila la nak beli ye.....

2 maklumbalas:

  1. TeD said...:

    hehehe..kamu memang kene beli kasut lagi... beli weekend ni... =) laju laju pegi beli...

  1. chenta said...:

    hehehe..takde kwn la