Followers

Karate Kid!

Monday, June 21, 2010
Yeay..Akhirnya dapat juga tengok karate kid. Setelah sekian lama tengok tiller dia.Huuuu....Yang lagi best sebab dapat tengok dengan orang yang dijanjikan. hehehehhe. Siap dia?RAHSIA!Hahahaha

Ceritanya memang best. I khusyuk je tengok cerita tu dari awal sampai akhir. Muka Jaden dengan budak perempuan cina (lupa la namanya) comel sangat! Memang sangat comel dan pandai berlakon. Tapi kan... Jaden tu kecik-kecik dah berlakon adegan cium kan?Hehehehhe.. Itula kalau cerita dari Hollywood... Tak pernah miss adegan macam tu!Kan? Badan Jaden tu macam kurus sangat la untuk jadi seorang yang terer karate. Part dia menang tu memang macam tak logik sikit la sebab kaki dah sakit macam tu pun masih boleh menang. Huhuhuhu. Dahsyat! Walaubagaimanapun, hero mesti menang kan? Kalau tak macamana nak habiskan cerita. Ye tak? Hehehe..Siapa yang belum tengok lagi cerita tu, pergi la tengok ye. Memang best! I pun dah tengok Video Clip lagu Jaden dengan Justin Bieber tu. Best gak lagu tu...



I memang tak boleh buat macam ni. Confirm!



Jaden Smith & Will Smith

Gambar semua dari Google

P/S : Bila search gambar cerita Karate Kid ni, baru tau yang cerita ni ada versi Jepun dan cerita tu dah agak lama. I baru tau. hehehehe :P

P/S/S: Ada seorang officemate dah mula bertanya URL blog i. Bahaya sungguh ni!

7 maklumbalas:

  1. deatH_luVer said...:

    jaden itu sangat comey kan!!!!...

  1. .::fIsYa::. said...:

    ahha..at last dpt tgk gakkn..heheh..

  1. bru cdng nk g tgk...
    hehehheee

  1. bLu3iShH.. said...:

    yup..mmg best..pe ek tjuk lagu tu?

  1. chenta said...:

    mica : ye..sgt comel!lg2 bila dia senyum nmpk gg..hehee

    fisya : ye. ^_^

    senandung semalam : g tgk tau!

    blueishh : ala..lupe la tajuknya

  1. bLu3iShH.. said...:

    spe nyanyi?nnt klo tau gtau ek..hihi

  1. chenta said...:

    justin bieber ngan jaden tu la kak