Followers

Honda Jazz Pink!

Wednesday, June 16, 2010
Entry ni terhasil lepas tengok blog TED. I tak link blog dia sebab tak bagitahu dia. Takut dia tak bagi. Tapi boleh tak ted i link blog u kat nama u tu??Hehehehe (Ted dah bagi kebenaran dah. So klik pada nama dia tu ye untuk ke blog dia ^_^)

Dia ada post pasal honda jazz color metallic pink. Dulu i pernah berangan-angan untuk beli kereta honda jazz warna macam tu. Almaklum la. I memang suka pink!Heheheh. I pernah buat post pasal tu kat blog lama. Nak baca yang lama? Sila klik My Dream Car

Ni gambar kereta yang i snap tu!



6 maklumbalas:

  1. Queen said...:

    woohh..santek......

    now ade kuar yang baru kan..alza pun ade guna...dark brown metallic..ha...yang tu i minat..ngeeee

  1. chenta said...:

    i tetap minat metallic pink..hehehe

  1. TeD said...:

    nice to see nice to hold... kalau bawak ni, sure ramai mate memandang...i dah bertahun minat honda jazzz... phew... =)

  1. chenta said...:

    tula..i pun same ted..huuu

  1. nabilah_2908 said...:

    ramai juga peminat honda jazz kt sini...sy pun...tp suka yg colour hitam.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    DI KALA INI

  1. chenta said...:

    hitam itu elegan..

    pink metallic itu cantik n sweet!

    hehehhehe