Followers

Gimme Food on Flights

Thursday, June 03, 2010
Dah lama kot i tak join Project Alpha Instant Cash Blogging tu. Nak sampai kemuncak dah. Lepas ni dah takde peluang nak dapat duit RM20 senang-senang je dengan hanya buat entry. So kali ni i nak join la. Harap-harap tak terlambat lagi..

Tajuk minggu ni adalah makanan apa yang i nak bila i dalam flight. Erm..apa ye? I ni jenis suka makan. Apa-apa pun tak kisah janji halal dan sedap. I pun tak la cerewet sangat bab makan ni. Apa pun i makan je. Cuma sayur je kurang sikit. Hehehehehe. So taknak la ada sayur bagi makanan dalam flight. Boleh gitu?Hahhaha...

Dalam flight, macam-macam makanan ada. Ringan atau berat pun ada. Pilih je mana anda mahu. Janji ada duit la kan. Kalau naik MAS, makanan disediakan. So tak perlu la nak duit time dalam flight tu. Kalau naik Air Asia, kena la ada duit sebab makanan tu bayar time dalam flight.

Bila dah banyak makanan, i pilih makanan yang ringan je la. I nak ice cream. Boleh? Tapi bukan makan ice cream tu macam tu je. Tapi nak makan ice cream dengan roti ke, dengan french fries ke, dengan biskut ke. Sedap tau! I dah pernah try dah makan ice cream dengan semua makanan yang i nyatakan kat atas ni. Sedap!Uols boleh cuba k lepas ni ^_^

Sedapkan? Uish..terliur plak

Hari tu i pergi Bandung, i naik Air Asia. So dalam flight sempat la i makan. Merasa makanannya serta merasa makan dalam flight, dekat awan. Heheheh. Meh i bagi gambar apa yang i makan.


Sedap! Carrot tu i makan. So takpela kalau ada pun. Carrot antara sayur yang i makan. Hehehe. Then ada ayam dengan sos black pepper dan kentang.


Air mesti ada


Kacang tu sedap! I like. So kacang boleh masukkan dalam makanan yang i nak bila i dalam flight










Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Never go hungry while flying with MAS!

4 maklumbalas:

  1. un_sign said...:

    sya ai suka kacang tue..sedap jer kan~!
    bila ai nak naik lagi flight yer..ahaks~!

  1. chenta said...:

    bile ade rezeki, dpt la naik flight ^_^

  1. yeke..u suka makan? suka..tapi tak kuat makan la

  1. chenta said...:

    ye..suka mkn..tp bukan byk mkn