Followers

Durian Menang!

Wednesday, June 30, 2010
Durian owh durian. Kenapa la saya kalah dengan awak ni? Saya makan awak sikit je tadi tau. 4 Ulas je kot. Tapi kenapa sakit perut yang awak balas kat saya ni??Uwaaa.. Durian, awak menang, saya kalah dengan awak...

Bf housemate i yang nurse tu bagi durian semalam, tapi semalam tak sempat nak makan. So tadi lepas balik main badminton, nurse tu buka la durian tu. Ada 3biji. Dia buka semua, letak dalam mangkuk. Then makan la kami bertiga. Si nurse, si cantik dan i. Diorang makan banyak. Lagi-lagi si nurse sebab dia memang suka. I makan sikit je sebab i tahu i akan sakit perut bila makan durian. Minggu lepas masa balik Johor pun family ada beli durian, i makan, malam tak boleh tidur. Sakit perut yang amat! Ni makan sikit je pun, sakit perut. Terasa perut memulas-mulas..Huuu..Sengsaranya. Tadi nak g makan pun tak jadi. Baring je atas katil. Jap lagi nak tidur la... :(

3 maklumbalas:

  1. dats y i hate durian
    heheheee

  1. Redbloodsnow said...:

    hehehe...alololo...cian die. sbb itu ah zie x suke mkn durian..hikss. hope by now ur peru oredi ok...hehe :P

  1. chenta said...:

    senandung semalam : i tak hate cuma tak suka

    redbloodsnow : pg ni dh ok dh ^_^ alhamdulillah