Followers

Dugaannya...

Thursday, June 24, 2010
Hari ni i puasa. Ada lagi dua hari nak kena ganti. Kalau hari ni berjaya puasa, tinggal sehari je la lagi nak ganti. Huhuhu.

Kat opis ada event. Ada aktiviti 1st Aid. I boring, malas nak kerja sangat. so jadi photographer la untuk event tu. Pastu ada plak makanan free untuk breakfast, lunch n minum petang... Pergh, dugaan betul la. Diorang dah la makan depan i, baunya..Mai ai! Menggoda. Tapi i tahan je la. Dugaan semua ni. Lagi besar dugaan, lagi besar pahalanya. Ye tak?Hehehehe

Apa ye nak makan hari ni? Malam kang diorang ajak main bowling plak. Nak join ke tak ek???

2 maklumbalas:

  1. mmg dugaan besr klau ade org mkan dpn kte...
    hehehee...
    mkn bnde yg kmu plng rse nk mkn n m8 sure kenyang...
    hehhehehe

  1. chenta said...:

    tp still tak tahu nk mkn pe..huuu