Followers

Contest Photogenic

Saturday, June 05, 2010
I telah ditag oleh deathLuver (dL) untuk contest fotogenik. I ni bukan la fotogenik sangat tapi entah kenapa dia tag i. Dia silap orang kot. Hahahah. Tetapi untuk tidak menghampakan dia, i join juga la contest ni. Tapi picture tidak la fotogenik sangat. Foto suka-suka aja.. ^_^

terms and condition:

1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gmabar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !! ( I letak gambar i seorang je pun )

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P

4.hanya sekeping gambar sahaja dibenarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)


5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZAT ( I dah jadi follower dia dari awal )
 
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]

 I nak tag orang kat bawah ni :

* Desire Queen
* Gyena Chobitz
* fierlynn

7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)



8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p


 Ni picture pengajur. Sila ke SINI kalau nak join ye. Dia fotogenikkan?

Gambar i plak


Tak fotogenik pun kan? Hahaha. Takpela. Janji ada gambar. Gambar ni kira gambar terbaru la. Baru disnap semalam secara spontan oleh officemate. Ni bukan kat meja i. Hp tu pun bukan Hp i. I letak gambar ni sebab i boleh buat cara macam tu secara spontan! Tetiba je member i snap. Macam i gila kamera kan? Hahaha.. Mata sebelah tu sepatutnya tak kecik, tapi tertindih dengan jari. Kelakar plak. Comelkan? Hahaha. Gila perasan! Tapi i peduli ape. Janji gambar ni comel ^_^ 
Walaupun tak nampak senyuman yang menawan tetapi tetap comel. Ngee... Nak muntah? Sila close blog i ni. I tak kisah..

Selesai sudah hutang contest. I tak la harap untuk menang sebab i tengok gambar orang lain sangat fotogenik k! I tak la fotogenik tapi bila dah ditag, buat aje la. Tapi dengan ikhlas ok ^_^

5 maklumbalas:

  1. hey sya..wah gyna di tag ya...
    will do it as soon as possible..wish u luck to win babe..by the way...thanx ya

  1. chenta said...:

    welkam..

    wish u win too, sis ^_^