Followers

Bunga owh bunga...

Wednesday, June 09, 2010
Kau buat aku happy sangat!

Sila abaikan entry kecewa + hancur hati di bawah ni ye. Bila tahap sedih meroyan, tercipta la entry-entry seperti itu.Heheheheh. Now dah happy dah. Betul la. Setiap yang berlaku itu, ada hikmahnya. Bila i sedih, nanges-nanges..Hasilnya....I dapat bunga!Yes!Bunga la.. Meh tengok



Ye..Ada orang tu, lepas dengar i nangis, lepas sejam, dia datang rumah. Ajak g makan tapi nak paling dekat sebab dia dah nak balik KL. So pergi la Jusco sebab paling dekat dengan rumah. Dah order makanan, dia nak pergi bayar, dia suruh i duduk dulu. Tunggu punya la lama. Tak tahu dia bayar pe lama sangat, orang bukan ramai pun. Tetiba dia datang bawa dulang air ada bunga la! Aduhai, malu plak sebab ada orang tengok. Terutama kedai western tu sebab duduk dekat dengan kedai tu. Malunya!!!Tapi dalam hati, suka sangat sangat sangat! Terima kasih ye pada orang yang berkenaan. Saya sayang awak! ♥♥♥

5 maklumbalas:

  1. ezfezrid said...:

    suker r tuh....2 r..len kali jgn cepat sgt kecewa....

    ni dlm at dah taman r nih..senyum jek..hahaha

  1. chenta said...:

    kecewa la babe..lame kot tunggu..nasib baik dia dtg pujuk...say sorry, bg bunga, bg upah :P

  1. mukdobe jr. said...:

    konsep dalam hati dah ada taman la ni.hihihi

  1. chenta said...:

    hahahah..ada kebun bunga lavendar ngan ros..heehhe :P

  1. siput_uda said...:

    kan dah cakap..mesti ada hikmah disebalik kejadian tu kan..