Followers

Belon??

Tuesday, June 22, 2010
I tak suka belon. Sebabnya bila belon pecah, akan buat i terkejut/terperanjat sehingga i terjerit. Dah banyak "ter" dah... I tak tahu sejak bila i tak suka belon. Macam alergik je dengan belon-belon ni.. Dulu masa tingkatan 5, ada pertandingan explorace. I join explorace tu. Then sampai satu task tu, kena tiup belon. I memang fail la kat situ. Tak pasal-pasal team i ketinggalan jauh. Huhuhu. Itupun sampai nak nanges kot kena tiup belon. Huhuhu..

Tapi, Jaya Jusco Bandaraya tengah buat macam pesta belon la. Ye ke pesta? Entah la. Yang pasti banyak belon yang dibentuk menjadi hidupan laut. Bukan orang Malaysia je buat, tapi ada juga dari negara lain seperti Korea, Jepun, Filipina, Singapura dan negara asia lain.. Cantik-cantik k belon tu..

Sabtu lepas i ada ambil gambar dengan belon-belon ni masa keluar dengan housemate. Sebelum ke pantai. Then ahad ada lagi ambil gambar kat situ lepas tengok wayang cerita karate kid. Sila rujuk gambar-gambar di bawah ye ^_^











Macam ikan yang melompat, lebih dari akuariumnya..heheeh



I yang snap picture ni. Nice tak?



P/S : I sekarang suka plak letak gambar dari cerita panjang-panjang. Huhuhu

6 maklumbalas:

  1. nabilah_2908 said...:

    sama mcm my mom..tk suka belon...

    tp belon2 mcm dlm gmbr tu tk mudah pecah...tkpe la tu kan..? :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    TOY STORY 3

  1. TeD said...:

    me pun takot belon serupa macam me takot lipas... tapi belon yang macam ni ok lah...

    another one, me takot gile ngan badot...! =D

  1. chenta said...:

    nabilah : hehehe..belon ni tak takut la sbb dia tak pecah..dia kempis je..ehehhe

    ted : takut badot?/npe??/

  1. JMR said...:

    masa kecik pon aku tak suka belon..cam fobia je dgr belon..tu dulu la..skang dh ok..yehhaa.a...

  1. TeD said...:

    i tak tau lah tapi yang pakai maskot tu pun i takot... i rase badot ade scary face la..especially mulut yang macam joker... kalau nampak kat mane2 memang i jalan jauh2... hehe

  1. chenta said...:

    JMR : skrg i masih takut..cmne ni?huhuh

    ted : la..mascot pun takut??hehehe..ted ni..tak macho tau!