Followers

Award dari Saya Insan Biasa

Wednesday, June 02, 2010
I kan sekarang tengah berkurus berkursus so agak tak de mase la nak online, berblogwalking, berfb. Malam balik bilik pun, dah letih. Malam tidur awal. Tapi ada gak la jengah sana jengah sini. Then i dapat award dan ditag untuk contest. Tapi sekarang i nak tepek award dulu. Nanti dah balik Melaka baru i buat contest tu.




[ a ] Thank & link the person that gave you the award.

I rasa i dah pernah dapat award ni. tapi lupa sama ada dekat blog ni atau blog lama. Lupa la. Tapi i tepek gak la.. Thanks pada Saya Insan Biasa sebab bagi award ni dekat i. Tapi i ni "Beautiful Blogger" ke ek?Hahahahah

[ b ] Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic!

* Nurul Intan Fateha
* Armie
* Eppy Eoshi
* Shajimy
* Desire Quenn
* Sis Reen
* Ckin Comey
* Sis Gyena
* Miss Pnut
* Semua follower i la

c ] Contact said Blogs and let them know they’ve won the award.

Kalau i sempat k..Hehhehe

[ d ] State 5 things about yourself.

i) Suka warna pink. Dulu blog mesti warna pink. Sekarang je dah tukar.Hehehe

ii ) Duduk menyewa dan kerja kat Melaka

iii ) Orang Johor

iv ) Online salah satu hobi!Hahahah

v ) Suka jalan-jalan or melancong!

[ e ] Speech by the winner

Wah..Siap nak kena buat speech ke. Tak perlu la kot. Cuma terima kasih banyak-banyak pada Laili sebab bagi award ni kat orang ^_^

3 maklumbalas:

  1. Hafiz Ismi said...:

    Congratz dapat Award!!

  1. Hafiz Ismi said...:

    Congratz dapat Award!!

  1. chenta said...:

    ambil la hafiz kalau nak