Followers

Apa yang dicari, tak ku temui..

Wednesday, June 30, 2010
Wah!Title macam lagu gitu. Hahahaha.. Saje nak cakap, kasut yang i cari, tak jumpa lagi. Kan i pernah cakap dalam entry INI dan INI. Tapi entry INI dah dapat dah habuannya pada entry INI. Tapi entry yang terbaru INI, masih tak jumpa lagi la :(

Semalam i dah pergi meround. Dari Jusco Ayer Keroh ke Jusco Bandaraya. Tapi tak jumpa gak yang berkenan di hati. Sampai lenguh-lenguh kaki ni ha..Kasutnya tak dapat juga... Hari ni tak tahu lagi nak pergi cari ke tak..

Ni pun masih dalam dilema. Tak tahu weekend ni nak pergi subang ke tak. Ada orang ajak i cari kat Sunway Pyramid. Tapi tak tahu la nak pergi ke tak.. Dilema betul la...

3 maklumbalas:

  1. Tupai Karan said...:

    hoh banyaknye link ini ini ini dan itu *pening*.. haha

    mencari kasot ganti or memang peminat kasot?

    kami selipar je pegi mana2 hohoh

  1. TeD said...:

    kat piramid mesti ade...kalau takde jugak yang berkenan, boleh pegi kat Mid Valley, One Utama...saye tau ape anda rase...saye penah melihatnye di depan mate... =)

  1. chenta said...:

    tupai karan : hahaha..saje nak org tgk semua entry tu..hehehe :P

    ni nak cari kasut pengganti

    ted : pnh melihatnya dpn mata?means??