Followers

Video Clip Te Amo. Menarik ♥ !

Monday, May 31, 2010
Hahahahah. Title tak boleh bla kan. Siapa tengok nanti mesti kata i kontroversi ni. Hahahhahah.. Lantakla. Blog i kan????!

Pada 31 Jan 2010 i pernah buat entry pasal lirik Te Amo. Sila klik SINI. I cakap lirik tu macam something je. Ada 8 komen untuk entry tu termasuk komen i. Tak banyak pun komen. I bukan glamer sangat pun. Huuuu..Lepas buat entry tu, i ada gak cari video clip lagu tu tapi takde. Then tadi sambil surfing tetiba jumpa video clipnya! Baru lagi rasanya video clip tu.. Apa lagi. I layan la video clip tu untuk mendapatkan kesahihan dari entry i yang lepas. Ternyata lagu tu memag begitu ! ^_^

Whatever pun i tetap ♥ Rihanna walau dia macamana sekali pun. Hehehhehe 

Nak tengok video clip tu? Sila klik SINI plak.

0 maklumbalas: