Followers

Tak kenal maka tak cinta!

Thursday, May 27, 2010

Beberapa hari yang lepas ada partner kepada member i chat dengan i kat FB. I ingatkan member i tu. Rupanya partner dia. Tersilap orang la ni. Huhuhu..

Memula chat biasa aje sebab i rasa i tak pernah chat dengan dia sebelum ni. So sekadar sembang biasa la. Then tetiba dia cakap pasal blog i yang lama. Rupanya dia silent reader blog i juga! Sorang lagi mengaku ni.Hehehe.Dia bercakap secara jujur.

Dia cakap pada awalnya dia tak suka i. Dia tak suka sebab ada kaitan dengan ex i dulu. Tapi bila dia bagitahu partner dia, partner dia marah balik sebab partner dia kata jangan judge orang tanpa kenal orang tu. Like dont judge book by its cover la. Then partner dia kata kalau tak suka i, jangan baca blog i. Tapi dia still baca gak blog i. Lama kelamaan dia dah ok. Semua rasa tak suka dia pada i hilang! Dia kata blog i tu jujur. Kalau i tak suka or marah, i akan cakap direct je kat blog. Kalau i suka pun i akan cakap terus je. I cakap pasal life i je kebanyakkannya so dia jadi suka la. Suka pada blog je bukan suka i!Hahahah. Marah plak my sunshine nanti. Heheheheh

Dia memang bace je blog i sampai la i pernah buat blog i private. Ni semua berkaitan dengan blog lama i tau. Bukan blog yang sekarang ni. Then bila i dah private blog lama tu, dia tak dapat la baca sebab i tak invite blog partner dia tu. I kan tak tahu dia baca blog i so i tak invite la. Yang dia plak segan nak bagitahu partner dia soh i invite partner dia. Yela.. Kan partner dia kata kalau tak suka i buat apa baca blog i kan. So dia pun segan la nak minta. Lam gak i private tau. Sampai i buat blog baru ni, baru la i open balik blog lama tu. Now dia jadi silent reader blog i semula..

I ada cakap yang blog i ni pun macam tak bebas je nak taip entry. Taip secara general pun, ada je orang kecik ati la, terasa la. Banyak hati nak kena jaga. So macam nak buat blog baru je. Pastu dia boleh cakap, kalau buat blog baru, buat private then invite dia sorang je!Hahaahhaha. Suka hati dia je..

Macam-macam kisah silent reader ni. Tapi thanks la pada silent reader ye. Terima kasih sebab rajin baca blog i yang tak seberapa ni. Yang entry entah pape je. Heheheh ^_^

2 maklumbalas:

  1. .wahhh ade peminat lahh
    .silent reader ;p

  1. chenta said...:

    u lg ramai peminat kan? ^_^