Followers

Tag dari Laili

Saturday, May 22, 2010
Lama dah tak jawab tag. Huhhu. Thanks tu Laili sebab bagi i tag.. So ini la jawapannya  ^_^

[ a ] Adakah anda ade lesen memandu?
- ye. Ada. Perkara yang tak pernah dijangkakan. DUlu mase dip, seboleh-boleh tak nak ambil lesen sampaikan i selalu cakap dengan kawan2 i, i nak ambil driver je.Hahaha

[ b ] Bilakah anda amik lesen memandu?

- Lepas habis diploma. bulan feb 2008

[ c ] Brape lamakah pngalaman memandu anda?

- Baru setahun kot. Sebab roadtax kereta dah renew.Ngee

[ d ] Pengalaman pahit ketika memandu?

- Pahit? Banyak kot sebab kereta tercalar akibat perbuatan sendiri. Huhuhu. Sedih tengok my baby..

[ e ] Pengalaman manis?
- Manis? Entah ek. Manis bila dapat ke mana-mana ikut suka hati. Huhuhu

[ f ] 3 tabiat ketika memandu.
- Suka bawak laju kot. Lagi-lagi kat highway. Hahaa. Penah bawak 130km/j time hujan lebat sebab nak kejar masa maghrib. Tapi tak pernah kena saman lagi. Harap-harap sampai bila-bila tak kena saman :P
- Suka memekak. Time ni la nak test suara dengan sesuka hati
- Rasa gembira bila dapat cilok-cilok dan mengalahkan pemandu lain yang tergopoh gapah, tak terer cilok terutama pemandu lelaki yang berlagak dengan i sebelum i memotong kereta dia!hahahahah

[ g ] 3 pantang time memandu.

- Ada penumpang yang over dari i yang memandu. Paham sendiri la ye.hahahah. I tak jerit, dia plak jerit dan over nak tekan break.
- Kereta yang suka-suka hati je nak ubah haluan tanpa bagi signal. Baik tanggalkan je signal tu dari kereta kau la!
- Bila kita dah bagi signal, tak reti nak bagi laluan. Lagi nak menghempit. Geram!Tak suka naik angin time drive. Nanti terus takde mood

[ h ] Last sekali, as usual..kena la bagi tag ni kat sapa2. So this tag goes to:
- follower i
- yang baca entry ni

Wajib jawab ye uols!Hahahhaha

2 maklumbalas:

  1. princeduyong said...:

    suka ye dapat tag..

  1. chenta said...:

    huhuhu..terpaksa buat..org dh tag..hehehe..u pun buat la ye ^_^
    i tag u