Followers

Skemanya!

Tuesday, May 25, 2010
Hahahaha. Nape title macam tu? Sebabnya sejak i balik kursus induksi, i saje je dress up macam skema sikit. Ramai plak yang tegur. Diorang kata sejak i balik kursus ni, nampak lain je i. Heheheheh. I cakap dengan diorang, skema benda baik takpe. Diorang join la i skema. Baru best!Hehehehe..

Ni rileks jap sebab kepala sakit. Tapi dah macam activfast dah. Nak relaks jap. Balik opis lepas berkursus ni, banyak kerja nak kena cover. Semalam pun langsung tak sempat nak buka blog n fb kat opis. Bz sangat2. Ni pun nak relaks jap. Bagi ilang sakit kepala...




Siap ada lencana!



Saya Pekerja Selamat! ^_^

5 maklumbalas:

  1. Queen said...:

    saya pekerja selamat..ayat tu macam kelakar....bukan kata kat awak tau..kat org yang buat ayat tu...

    nape..sebelum ni awak berbahaya ke...ekekekkek...lebih kurang gitula bila terbaca ayat tu...

    berhijrah ke arah kebaikan..sape takmo ye dak....

  1. chenta said...:

    queen : hehehe..bukan mcm tu la queen. kite sentiasa terdedah kepada bahaya. so lencana tu dibuat oleh jabatan sy yg mmg ade kaitan ttg keselamatan dan kesihatan pekerja. kalau kita dh amek langkah2 keselamatan semasa buat kerja, means kite adalah pekerja yg selamat dr bahaya..itu je ^_^

    opis i ni selalu je trima kemalangan pekerja semasa buat kerja. tgn termasuk mesin la, bahan meletup la.. so bila bg badge ni, diorg akan igt yg diorg kne jage keselamatan...

    lion o : apa yg lawa??

  1. Elih Japahar said...:

    Erk, awk ni kerja JKKP ke?

  1. Elih Japahar said...:

    Erk, awk ni kerja JKKP ke?