Followers

Silent Reader

Saturday, May 22, 2010
Semalam ada seorang add i kat FB. Then i tegur la dia lepas i approve dia. Borak punya borak rupanya dia silent reader my blog. Dia dah lame mengikuti blog i dan dia pernah komen gak kat entry i. Tapi i tak pernah perasan pun. Huhuhuhu. Dia jadi silent follower. Patut la i tengok bilangan follower kadang-kadang bertambah tapi takde pun petak gambar yang bertambah. Kalau dia silent follower memang takkan bertambah petak gambar tu. Dah la dia duduk kat ayer keroh ni gak. Kiranya dekat je la dengan i. Tapi i memang tak pernah tahu. Bagus betul dia jadi silent reader. Huhuhu. Sempat lagi dia pesan supaya i terus update blog i. I tanya url blog dia, dia taknak bagi plak sebab dia kata blog dia tu masih personal dan hanya untuk dia je. So i ok la. Hormat kehendak dia...

Ish.ish..blog carca marba ni gak dia nak baca. I bukannya ada buat entry yang gempak-gempak pun. Banyak entry merapu je. I bukan blogger otai a.k.a tegar pun. Huuuu..Visitor bukan ramai sangat pun. Tapi ada plak silent reader. Sebenarnya bukan dia seorang je. Sebelum ni pun ada gak yang mengaku. Tapi kebanyakan silent reader, takde blog.. So lepas ni siapa plak nak mengaku dia silent reader blog i? Kalau malu nak ngaku kat sini, boleh PM i kat FB ye. Heeheheheh

P/S: Thanks kepada sesiapa yang rajin banyak blog i. Ada orang tu, pantang tengok i update, mesti dia nak view juga. Heheheheh

7 maklumbalas:

  1. Alynn Notnot said...:

    wow ada silent follower. ;) tahniah :D

  1. deatH_luVer said...:

    hehe..sronok kan kalau ada silent reader..
    tp kdg2 cuak gak..
    :)

  1. chenta said...:

    alynn : huhuhu..thanks..u pun mst ade punye

    death luver : mmg cuak la sis..huuu...ni dh org ke3 yg mengaku..xtau lepas ni siapa lg..huuu

  1. aSh aBd Rahman said...:

    aku.. silent reader tuk korang2 sume... haha

  1. chenta said...:

    i tau..hehehe

  1. orang comel...byk follower tau

  1. chenta said...:

    owh..tidak la