Followers

Sangat Terharu!

Tuesday, May 11, 2010
Sayang, I LOVE U SO MUCH!

Enrty jiwang ye. Sila blah kalau tak suka!

Tadi borak-borak dengan sunshine kat phone. Then tetiba dia kata nak g pasar malam dekat dengan rumah dia. Dia duduk ara damansara. I plak bila dengar pasar malam, mesti terbayang jagung rebus. Pastu gatal la plak mulut ni. Cakap dengan sunshine nak jagung rebus. Tapi dalam nada gurau je. Sebab i tau dia takkan datang jumpa i malam ni dan jauh kot nak datang semata-mata nak hantar jagung rebus!

Pastu lepas dia call i mandi then start buat asemen yang tak siap-siap ni. Tetiba sunshine call lagi. Dia kata dia ada kat bawah. Means ada kat tempat i stay sekarang. Kat INTAN TENGAH, Jalan Elmu, KL! I macam tak percaya dan terkejut la. Ingat dia main-main. Tapi i turun gak bawah. Rupanya dia memang datang k! Datang sebab nak hantar jagung rebus. Jauh gak la dari Ara Damansara tu ke Intan ni. I memang tak sangka. I main-main je. Tapi dia sanggup gak datang hantar. Takut i terkilan or mengidam. Huuuu..

Sayang, awak buat saya sangat terharu. Sangat-sangat! Saya sayang awak banyak-banyak! Terima kasih sangat-sangat sebab sanggup buat semua tu. Even bagi orang lain macam biasa je, tapi bagi saya sangat besar dan bermakna!

Lepas dia hantar, dia call lagi. Sempat gak la i bergurau. I kata esok nak mengidam pizza plak la..Hahahah... ^_^

P/S: Saya rindu awak!

9 maklumbalas:

  1. .jeles!
    .agak3 klu ckp nk makan jgung rebus, hairi nk belikan ke x ekk ;(

  1. Chiko AzreeN said...:

    hahahaha cumellllll

    ilevu all lah !

  1. chenta said...:

    chiko azreen : i love u too sis ^_^

    intan : mesti dia belikan...dia kan syg u...

  1. Queen said...:

    so sweet...pizza..mekdi..dan kepsi boleh mintak org delivery hantorkan..tapi still sweet

  1. Anne Boleyn said...:

    sweeeeet sangat!! pernah alami situation yang sama!! pasar malam gak. si dia baru balik from kerja then pergi pasar malam. tup2 dpt kol..tanya nak kirim pape tak. then dia dtg rumah...anta ape yg i kirim tu. terharu gilak ok sebab he's being soo..nice. walaupun menda kecik tapi buat kite rasa terharu sangat. :) btw, sorry sebab lambat balas kunjungan. hope dat u still remember me. visit me back yaa.. :)

  1. chenta said...:

    queen : yes!mcd, kfc, pizza ade delivery..tp jagung rebus kat pasar malam mane ade kan? so mmg sgt terharu dgn ape yg dia buat utk i..hehehe ^_^

    anne : kan??rase sgt2 terharu! dia pun br blk kje semlm mase dia nk g psr mlm tu..i tak la mengirim pun..just bergurau je..tak sangka dia buat!huhuhu....