Followers

Sama plak no entry ni!

Monday, May 10, 2010


Hehehe. Saje je buat entry ni sebab takde idea nak update.I usha-usha kedua-dua blog i seperti dalam gambar. Tak sangka plak i dah menulis 270 entry untuk kedua-dua blog tersebut. Tetapi blog lama Empty Life tu dah setahun baru dapat tulis entry sebanyak 270. Blog baru Hanya Tentang Aku ni baru je 8bulan. Means lebih banyak idea yang terkeluar untuk blog baru ni!Huhuhu. Blog lama pun banyak kisah sedih. Banyak kenangan pahit manis. Sebab tu la gak i buat blog baru ni..Totalnya dah 540 entry i buat sepanjang setahun 8bulan i berblog. Junior lagi i ni. Visitor pun masih kurang. Tapi akan berusaha untuk mempertingkatkan entry lagi!Chaiyok!Hehehe

P/S: Mesti bosan baca entry i kali ni kan? Almaklum la takde cerita pape pun..Huuuu

4 maklumbalas:

  1. wah..
    banyaknya entri..
    huhuhu...

    since blogging dari bln8 tuh,
    my entry baru 221..
    huhuuhh

  1. wah..
    banyaknya entri..
    huhuhu...

    since blogging dari bln8 tuh,
    my entry baru 221..
    huhuuhh

  1. kacang said...:

    huhu
    terruskan berbloging=)

  1. chenta said...:

    a d r e y n i e e l i s y a : i ni kdg2 rajin sgt update..tp kdg2 takde cerita..hehehe...ikut mood..takpela..truskan berblogging ye ^_^

    kacang : kamu juga same k ^_^