Followers

Robin Hood

Sunday, May 23, 2010
Mood tengah gembira bercampur rindu!

Awak, saya rindu awak sangat-sangat!Walaupun kita baru je jumpa tadi, tapi saya sangat rindukan awak. Awak jangan la risau ye. Saya tak curang la. Saya baik-baik je kat Melaka ni ^_^

Hehehehe, kalau nak muntah, close je blog i ni k. Hehehehe

Pagi tadi kena bangun awal sebab join tournament futsal office. Office i ada anjurkan tournament futsal bersama 50buah kilang industri kat Melaka ni. I tetiba jadi fotographer!Hahahha..Syok k! Selalu aje dipanggil oleh abang-abang, jejaka-jejaka untuk mengambil gambar mereka. Macam-macam posing. I layan kan je sebab bukan camera i pun. Camera office. Heheheh. Pastu salah seorang pengadil, member i kat FB! 1st time jumpa dia, tapi dia macam tak cam i je. I pun memula tak kenal dia pun sampai la member i bagitahu sebab member i kawan dia dulu. Masa kawan i jadi kapten futsal.So i tak bertegur la member FB tu. Ni baru je bagi komen kat FB dia. Heheheh

Lepas tengok futsal, pukul11lebih i dah gerak g amek sunshine. Dia datang Melaka. Futsal tak habis lagi. So i menyerahkan tugas fotographer  kepada orang lain. Letak jawatan! Hehehe.

Lepas ambik sunshine, terus gerak ke MBO Melaka Mall. Tengok cerita Robin Hood pukul1200tengahari. Lama gak cerita tu. Ok la..Seronok gak. Tapi lagi best Iron Man 2 kot. Mungkin sebab i suka cerita aksi yang tak ganas sangat. Hehehehe. Lepas tengok wayang, pergi shopping kat Jaya Jusco plak. Kan dah start sale until 20June 2010. Wah, dapat la i sehelai kot warna coklat. Eh, kot ke jaket ek?I pun tak tahu la. Hehehhehe..

Malam tadi kul8malam, hantar sunshine semula ke bustand. Now dah rindu semula.. Huuu.


Terer betul memanah. Nak belajar la dengan dia!Hehehe


Hero!

  
Same tak dengan muka kat atas?Heheh

Semua gambar amek dari Google

0 maklumbalas: