Followers

Ni blog i ke blog u ek??

Sunday, May 30, 2010
Cuba tengok kat header blog i ni. I tulis "Blog Pasal Tuan Punya Blog Sahaja" kan?? So ikut suka tuan blog la nak cerita life dia kan? Kalau cerita hal lain pun selalunya ada kaitan dengan hal yang berlaku sekeliling hidup i..

Jadi apa masalahnya kalau i asyik nak update pasal hal i, apa yang i buat, pasal kesayangan i, pasal kawan-kawan i.... Ikut suka hati i la. Lagipun blog i sendiri. I pun takde nak sentuh isu-isu sensitif, isu politik melainkan kalau ada orang makan cili, terasa pedas lepas baca entry i. Sebelum ni dia makan cili tak rasa pedas kot kan? Selain tu, kalau orang tu baca entry i, tetiba nak jadi jeles dan tersentap! Ada i kisah ke? I cerita hal i je.. Bukan hal orang lain..

Tetiba update blog dengan penuh emosi plak.. Huhuhu.. Ampun! Kalau tak suka, keluar aje dari blog i ni. Kalau tak pun macam entry sebelum ni yang i ada tulis pasal member i n partner dia. Member i cakap kat partner dia, kalau tak suka i, takperlu nak baca blog i lagi. So sila la berbuat demikian bagi yang tak suka i ye. Kalau dah tak suka tak perlu nak ambil tahu pasal i. Sekian!

P/S: Siapa lagi silent reader yang nak mengaku diri dia pada i lepas ni? Sila la! Jangan takut k ^_^

6 maklumbalas:

  1. Tn.Punya said...:

    akulah yg tn punya sebenarnya..

  1. Azuan said...:

    yup3!!
    sokong kamu ekeke~

  1. chenta said...:

    tn punya : hahaha..yela! sama nama kot..

    azuan : thanks ^_^

  1. shajimy... said...:

    dengki kuat toll org tuuuu.... ishhh...

  1. aku zaty said...:

    ha,betul2..
    nie blog u so, SUKE HATI la kan..
    pedulikan je cakap2 mereka-mereka tuh..

    chill!=p

  1. chenta said...:

    shajimy: itula..ade je org dengki dgn i...

    aku zaty : ish..tak phm btl dgn org mcm tu kan?