Followers

Main badminton

Saturday, May 15, 2010
Maybe semasa entry ini dipublish, i sedang bermain badminton. Yeay!

Ada tournament badminton untuk semua peserta kursus induksi ni. So i terlibat sama disebabkan i tak bermain bola tampar. hahahahah. Takpela. I pun selalu je main badminton dengan member office. So ni anggap je la main petang-petang macam selalu tu. hehehe. I taknak pressure sangat macam i tengok Piala Thomas. Sungguh tekanan!

So all of u, pray for me ye. Semoga group i berjaya dalam game ni. Berjaya dengan sukses! ^_^

UPDATE:

Badminton tu group i menang! Menang setelah melawan group INTENGAH. I main beregu wanita. Game last baru i main. Pesaingan sangat sengit hingga terpaksa main double set!Dah la kami ni penentu menang atau kalah. Memang pressure k! Tapi alhamdulillah. Menang juga akhirnya.Heheheheeh. Menang dengan  21-18, 26-25, dan 23-22.

5 maklumbalas:

  1. ardinihumaira said...:

    semoga ur group berjaya.. amin :) goodluck! chaiyok ^__^

  1. Anne Boleyn said...:

    wah! congrats! terror lah ni men badminton ek. boley la lawan ngn hana nnti. konpem2 hana yg menang. hakhak cececeh.. :p

  1. chenta said...:

    ardinihumaira : thanks.dah berjaya pun ^_^

    anne : tak terer pun..so mesti anne yg menang!

  1. p i j a h said...:

    ohoho... sengit tuh. ;p

  1. chenta said...:

    tau takpe la pijah!nk pengsan aku main