Followers

Lega sikit

Wednesday, May 19, 2010
Ye. I dah lega sikit lepas semua kelas dah habis. Tugasan individu dan kumpulan pun dah hantar. Sekarang fokus pada exam esok je. Tadi ketua lect bagi soalan ramalan. Banyak gak soalan yang mungkin akan keluar. 2 daripada 3 soalan individu yang i buat, mungkin akan keluar. So dah lega juga di situ. 1 daripada 3soalan kumpulan pun akan keluar juga. Tapi still banyak topik lagi nak kena study. Malam ni perlu struggle! Tapi kena tidur gak. Takut otak jammed esok. Ni jap lagi i nak mengemas barang plak. Esok juga akan balik semula ke Melaka dan memulakan rutin seperti biasa. Malasnya! Tadi driver jabatan meseg. Tanya nak balik kul brape. Then i call dia balik. Esok i balik kul3lebih. Driver kata lepas amek i, dia nak amek Pinky kat NIOSH. I sangat terkejut k! Tak sangka plak Pinky balik dengan i juga esok. Driver kata kalau i habis awal, dia suruh i tidur dulu siap-siap sebab masa dia hantar i aritu, i tidur dalam kereta. Nasib ada seorang member opis gak dalam kereta. So dia ade teman nak borak. Ni dia suruh i tidur awal-awal. Hahahaha. Lawak betul la driver i tu...

Hari Jumaat tak kerja. I nak g hantar servis kereta. Uish..bila la nak berehat ni. Huuuuu

2 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    babe....gud luck yerkkkkk.....=)