Followers

Induksi

Friday, May 21, 2010
Semalam i kata nak upload pic induksi kan? So sila la layan gambar-gambar di bawah ^_^


Ramaikan? Induksi kali siri 3/2010 ni memang ramai. Kesemuanya berjumlah 103orang





Nampak yang mana i?


Group i. 7UP!


Masa present pasal group


Masa Battle Cry
7Go!7Go!7~~~UP!


Ahli group 7UP seramai 11orang


Kiri sekali akan kawen minggu depan, sebelahnya bujang, i pun bujang, kanan sekali dah kawen anak sorang. hehehehe

Masa aktiviti bisik-bisik


1st time main carom :P




Kat Mutiara Bowling


Group bercampur


Gedikkan?!Hhahahaa

P/S : Banyak lagi gambar sebenarnya. Ada beratus2. Tapi banyak i publish kat fb i je. Hehehhe

6 maklumbalas:

  1. amar haziq said...:

    salam ziarah..
    seronoknya program induksi;)


    jenguk2 lah blog saya k;)
    http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

  1. chenta said...:

    wasalam..

    ye..mmg seronok!

  1. chenta said...:

    memang!2minggu lbh kat sana, rasa taknak balik!heheheh

  1. deatH_luVer said...:

    ya allah..
    sempoi giler induksi..
    leh g men boling lagi bagai2...

    kalau induksi jabatan sis..
    jgn harap lar nak keluar dari tpt tuh...
    bertapa la sampai abes..
    hehehe

  1. chenta said...:

    hehehe..nak buat cmne sis..yg organize bowling, carom, dart, bola tampar, semuanya pihak INTENGAH. so dah diorg buat cmtu, kitorg join je la...mmg fun. tak la stress sgt nk buat tugasan n exam..hehehhe

    kelas plak waktu pejabat je.mlm dh free. merayau la jwbnye..budak laki lagi sempoi. kul4pg br blk bila merayau..pdhal pgnye ade kelas..hehehe