Followers

Cerita cerita...

Tuesday, May 18, 2010
Hahhahaha.. Tak tahu nak letak title ape punye pasal :p

Banyak benda nak cerita sebenarnya. Tapi disebabkan cerita yang agak dah ketinggalan sikit even tak la lame sangat, so cerita serba ringkas aje.

1st, ari sabtu lepas habiskan masa dengan sunshine. Pagi i pergi main badminton dulu untuk game induksi. Keputusannya group i menang. I pun menang. Yeay! Petang kul 2lebih habis badminton, terus makan, mandi dan tido sampai kul630petang. Heheheheh

2nd, Malam kul8 lebih sunshine datang hostel. Dia amek i then terus ke Sunway Pyramid. Sampai sana kul9, terus beratur untuk beli tiket cerita Iron Man 2. Ye. I tau i dah ketinggalan. Tapi atleast i tengok juga kan?? Lagipun bukan i je k yang lambat tengok. Ramai lagi sebab panggung penuh gak. Memula nak amek tiket kul920malam tapi tinggal baris depan je. So amek next tiket iaitu midnite punye kul1155malam. Disebabkan banyak masa lagi, kami jejalan dulu. Masuk Jusco sekali. Takde la nak beli barang pun sebab ari sabtu takde beg plastik kalau beli barang. Heheheh. Tapi....

3rd, i telah membeli kasut kat Jusco. Hahaha. Kebetulan ada sale 10% untuk kasut tertentu. I pun memang nak beli kasut seperti dalam entry INI. Sunshine pun menggalakkan i beli. Hahahaha. I ni susah sikit nak cari kasut lagi-lagi kalau brand macam carlo rino, santa barbara, hawkeye, alain delon dan macam-macam lagi jenama luar sebab kaki i saiz 4. Saiz 4 bagi kasut-kasut tersebut lebih besar dari saiz 4 malaysia. Kalau beli kasut kat Vincci pun i beli saiz 3 1/2 atau 4. So masa pusing-pusing terjumpa la kasut Alain Delon yang sesuai dengan kaki i dan ada saiz!Memang takkan lepaskan la sebab lepas ni susah nak cari. Akhirnya dapat gak la i beli kasut. Nasib baik ada beg khas untuk kasut tu. So takde la bawa macam tu je. hehehehe. Lepas beli kasut, keluar dari Sunway dan lepak kedai mamak kat Darussalam. Masa nak keluar dari Sunway tu terjumpa David Teo dengan family dia. Makan mee goreng dekat Darussalam sambil tengok Chelsea lawan pasukan mana entah. Bersorak orang kat situ bila Chelsea jaringkan gol. I follow je diorang sorak. Hahahaha. Dekat kul1130malam, pergi balik untuk movie. Ramai gak orang la. Wayang habis kul2lebih pagi terus balik rumah kakak sunshine.. Sunshine kata cerita ni best even dia tak tengok Iron Man yang 1st secara menyeluruh. Sampaikan dia kata dia nak pergi tengok lagi. Huhuhu. Bagi pun ok la cerita ni. Dari i mengantok terus tak ngantok. Huhuh. Tapi Iron Man 1 lagi best sebab dia baru nak reka ciptakan. Macam menarik gitu!



Ehsan dari Google

4th, habiskan masa dengan sunshine. G makan kat chicken rice shop, pergi beli buah laici, durian. Heheheh. Sambung makan pelam kat umah dia. Then ingat nak tengok cerita Robin Hood plak. Tapi masa tayangan tak sesuai plak. So cancel la.. Malam dekat kul9malam baru sunshine antar balik. Sempat g mcd dulu. Dia tapaukan ayam goreng ngan air rebina. Best! Sampai hostel dah ujan renyai. Pastu terus lebat sampai ada guruh n petir...

Ni nak tunjuk gambar kasut baru i tu. Pagi tadi pakai g kelas, rumate tegur. Dia kata cantik!






Jimy, u brani pakai tinggi macam ni??

P/S: Thanks a lot to my sunshine coz telah sponsor kasut kat atas ni. heheheh. I love u so much!

6 maklumbalas:

  1. mukdobe jr. said...:

    hai,

    seronok dapat kasut baru ye?

    btw, kursus induksi umum ke? bape lame ek?

    boleh tahu tak, induksi umum belajar tentang ape je?

    saye pulak kene pergi bulan depan. berdebar ni.hehe

  1. chenta said...:

    hye my new reader..rite?

    harusla seronok..lelagi org bg kan..org kesygan plak tu bg..hehehe. ye..sy induksi umum. dr 5hb until 20hb may. so kira la sendiri ye brape ari..hehehe. induksi ni blaja ttg jbtn. nnt jgn lupe bwk buka PKPA, perintah am, arahan keselamatan. nnt ade tugasan dan exam.

    u pergi next month?owh..gudluck!kat mane?

  1. TeD said...:

    pegi pyramid tak bitau.. tak nak kawan... bye :|

  1. chenta said...:

    ala ted...org pergi dh lewat..lgpun tkt ted ade aktiviti lain..ted kan selalu je bz ke sane sini..huuu..sorry ye sayang

  1. shajimy... said...:

    uickkkk..baru i perasan nama i disebot2... berani ke x eh?? nnti i testing 2inci dulu..pastu 3 inci... ahahaha

  1. chenta said...:

    hehehhe..nak testing pakai kasut i tu pun boleh ^_^