Followers

Berkurus lagi!

Monday, May 31, 2010
Eh,silap. Berkursus lagi. I dah sedia kurus ok. Tak perlu nak kurus lagi. Mahu bukti? Sila rujuk gambar di bawah :



Ni gambar candid juga la sebab i tengah berjalan. Photographer snap banyak sebenarnya tapi ni paling ok kot. Ni gambar dua bulan lepas time pergi lawatan sambil belajar ke kilang biskut! Hahahah
Barang2 tu semua bukan i nak bawak pun tapi nak simpan dalam kereta lepas ambil dari office



Kuruskan? hehehe..Ok. Kembali kepada story. I akan pergi berkursus lagi minggu ni. Padahal minggu lepas baru masuk office setelah berkursus 3minggu. Ni kursus lagi. But I Like!Heheheh.

Kursus kali ni kat Puri Pujangga, UKM Bangi. Sambungan kursus kat JB awal tahun hari tu. Harap-harap kursus ini ok sebab akan ada perbincangan yang agak susah gak la bagi i sebab i tak familiar sangat bab tu. Tapi takpe. Just try my best! Yeayyy!

Kursus akan start esok tapi hari ni dah start check in penginapan. Sampai hari Khamis kursus. Jumaat baru masuk office semula. Malas nak cuti sebab Jumaat ada perhimpunan bulanan. Lagipun hari Jumaat kan sekejap je masa berjalan. Heheheheh. So sepanjang minggu ni, kalau ada idea baru update. Kalau tak pun i update pasal course i je la ye ^_^

P/S: Take care semua!!

3 maklumbalas:

  1. noor afzan said...:

    boleh tahan la..mahal gak makan kat chilis..
    tu yang tak leh nak gi selalu..

  1. Queen said...:

    kadang tu dengar seronok je org gi kursus...dapat jenjalan... =)

  1. chenta said...:

    noor afzan : takpela..janji pnh mkn situ..hehehe

    queen : itula..tak masuk office tu yg seronok!