Followers

Tak sabarnya!

Wednesday, April 21, 2010
Boleh tak i nak start countdown? Heheheh.. Gediks ok!

Apa yang i tak sabar ni? Gelojohnya kau ni Sya!Hehehehe

Bukan apa, i cuma tak sabar untuk................................... BERCUTI!

26 April ni i akan fly ke Bandung with my sista. Means lagi 5hari kan? Tapi i pergi tak lama. Hanya 3hari 2malam sebab ongkosnya engak banyak deh. Memang tak sabar. Nak relaks. Nak shopping. Nak melupakan segala masalah kat sini. Huhuhu.

Ada sesiapa yang dah ke sana? Boleh la share pengalaman dengan i. So i boleh la beware! ^_^

Jom share!

8 maklumbalas:

  1. sepet said...:

    Wow!!!..syok nye..bile plk ai nk sampai lg nih..

    shopping sampai mati.!!

    just beware ngn org2 dia jer & jgn pisah ngn ur sis.

  1. sepet said...:

    Wow!!!..syok nye..bile plk ai nk sampai lg nih..

    shopping sampai mati.!!

    just beware ngn org2 dia jer & jgn pisah ngn ur sis.

  1. chenta said...:

    ngee..suatu ari nanti mest u dpt g gak...tanamkan azam k! thanks 4 da advice ^_^

  1. sarah kalam said...:

    advice-just beware n enjoy!!
    pesanan-jgn lupe ole2 utk kite k syg...hehhehee...
    best nye,jeles..lame x berholiday inn!!

  1. chenta said...:

    ok sista..i will!

  1. Cik Nurul said...:

    salam..tak silap nurul ada wat entry pasal bandung..sila ke blog lama nurul ye http://www.diariayumieza.blogspot.com

  1. sebelas said...:

    cuti kat bandung ke :D

    http://nomborsebelas.blogspot.com/

  1. chenta said...:

    nurul : ye ke?ok2..nnt i view k..thanks!

    sebelas : yup2.. ^_^