Followers

Semua nak serbu i ye?

Monday, April 12, 2010
Ok. Feeling artis jap!Hahahahah.. Sebabnya...

Mentang-mentang i dah seminggu tak masuk office, ramai plak serbu i pagi ni. Nak minta buat itu, buat ini, masalah itu, masalah ini. Wah korangkan. Tak menyabarkan nak tunggu i untuk uruskan semua tu. I ni dah pening-pening dengar masalah uols semua.Huuu..Blur dah ni. Tak tahu nak uruskan yang mana satu...

Pastu network pun merajuk dengan i kot. Pagi-pagi dah down. Semua PC, network problem. Troubleshoot switch, server..Semua tak jalan. Last-last call GITN untuk uruskan. So now dah settle. Sebab tu boleh update blog..Hahaha.. Kerja bila nak jalan entah.. :P

Surat Induksi, i dah dapat. So dengan rasminya i akan hadir Induksi Umum di INTENGAH selama 2 minggu. Sesiapa yang pergi induksi tu juga, selamat berjumpa nanti!Hahahah. Ada ke antara mereka yang baca blog i ni???

P/S: Baru seminggu dah berterabut meja, diorang semua tak menyabar jumpa i.. Ni kalau kursus 2minggu, macamane ye???

4 maklumbalas:

  1. WaLk said...:

    dugaan memang menguji kesabaran..peace!!!:)

  1. zaralyn said...:

    INTENGAH tu di mana? Ngeee... :D Sis xtau la...

  1. chenta said...:

    INTENGAH tu kat jalan ELMU...dekat dengan UM..tau tak?