Followers

Saman!

Saturday, April 10, 2010
Ok.. I kene saman dengan DBKL sebab salah parking. Ini semua kerana tempat parking semua FULL! Then my sis nak borong tudung dan kain-kain baju untuk bisnes dia. Terpaksa parking tepi di jalan TAR!

Memang sangat kecewa k sebab i tinggalkan kereta tu dalam kul 2.10petang. I kene saman kul2.15petang! Kul2.30petang i dah kembali ke kereta. Memang sangat sedih ok! Saman RM100. Kalau bayar dalam masa 14hari, bayar RM50. I ni memang tak suka buat salah. So kalau dah buat salah, memang rasa tak sedap hati. Lepas sis beli barangnya semua, i ajak sis g DBKL. Tapi kami tak tahu jalan. On GPS sis, tak boleh on plak. Aduhai...Then pusing-pusing, tetiba nampak DBKL kat belakang! Dah terlepas rupanya. Nak patah balik memang tak reti. Last-last balik je ke Johor. Lagipun dah petang..

Now, dah jadi 1 kerja plak nak bayar. Ada member i nak tolong bayarkan. Tapi i nak kene pos la surat saman tu. Tapi takut plak tak sampai. Dah tu terpaksa la i naik KL balik. Minggu depan baru dapat naik KL. Harap-harap la sempat sebelum 14hari... Sedihnya.................. :(

6 maklumbalas:

  1. Bintang D'hati said...:

    Pos la guna sampul pos ekspress rm3 tu. Ari ni pos esok sampai

  1. Mr Kamikaze said...:

    Tak apalah bykkan bersabar dan jgn lupa bayar saman..

  1. chenta said...:

    bintang : member tak bg lg alamat..ke sis nak tolong g bayarkan? ^_^

    mr kamikaze : tgh bersbr la ni..huuu..

  1. .er mahal nye saman
    .dbkl je pun :(

  1. chenta said...:

    richard : u dont pay?why?

    intan : tau takpe syg!