Followers

Pening!

Friday, April 16, 2010
Pening pale ni tengok website Transnasional. Ingat tadi nak booking ticket online. 1st time nak try. Tapi rupanya kena pilih waktu yang lebih dari 24jam. I nak booking tiket untuk tengahari esok. So tak boleh la. Nak kena pergi Melaka Sentral la petang ni.Actually semalam dah pergi Melaka Sentral, tapi komputer down kan (macam yang i tulis pada entry sebelum ni).

Then semalam ada tengok masa perjalanan dari Melaka Sentral ke LCCT. Tengok harga sekali. Tapi tadi masa tanya member yang pernah naik bus Transnasional dari MS ke LCCT, dia kata masanya lain. Tak sama macam yang i tengok semalam. Then tadi tengok kat website pun lain. Tak sama macam yang i tengok, dan kawan i cakap. Eh, mana satu betul ni ek?Pening!Pening!Pening!

P/S: Rasa tak sedap hati masih ada dalam diri.. Huu :(

2 maklumbalas:

  1. sya...
    mungkin mainan perasaan jer kowt tuh...
    ta de ape2 lar

  1. chenta said...:

    sya harap macam tu la..

    sya dh call mum siang td..dia ok je..ayah pun ok..takde pape..tp..entahla