Followers

Officemate baru!

Wednesday, April 14, 2010
Hari ni ada seorang nurse lapor diri kat tempat i. Pagi lagi dia dah datang. Lepas tu ramai plak staff lelaki office i ni duk berkumpul depan kaunter sebab nak tengok nurse tu. Nurse tu comel (bagi i, ramai nurse comel-comel belaka. Kenapa ye?). Masih bujang, tapi sudah ada bf (owh, dia tidak seperti saya rupanya.Hahahah).. Umur baru 23 tahun (Yeay!Saya masih yang muda di office. Masih tidak turun takhta!I LIKE!).. Dia orang Ipoh. Jauh gak tu..

Pastu dia ada cerita pasal rumah sewa. Now dia duk menyewa dengan pelajar-pelajar UTeM. Then dia tak de transport. Dia kata nak pergi kerja naik bus. Tapi i memang tau sangat bus kat Melaka ni susah sikit. I dah merasa dulu..

So bincang dengan housemate i yang gojes tu merangkap officemate i berkenaan hal tu. Rumah kami memang ada 3 bilik tapi 1 bilik tu kami letak barang-barang. Dah macam stor gitu.. So tak tahu la nak offer nurse tu ke tak. Kesian tapi rumah plak.. Haihh... Macamane ye???

5 maklumbalas:

  1. Eu Jin said...:

    No picture cannot tell if really comel or not la...

  1. Queen said...:

    kalau bagi pun ok jugak...membantu seadanya....

  1. chenta said...:

    eu jin : hehehe..takkan la nak amek gmbr dia...br je masuk opis...

    queen : itula..tp barang2 tu semua..mane la nk letak ni..pening..pening

  1. Bintang D'hati said...:

    Brg2 berharga antar kat rmh ai, yg xberharga antar ke sungai..buley? Ekekeke err..kendu n straight? Auummm!

  1. chenta said...:

    ye..Kendu dan straight..same dengan housemate sy skrg yg gojes tu!