Followers

Nurse kendu...

Wednesday, April 14, 2010
Dia dah datang bawa barang-barang dia tadi. Bf dia ada. Tak tahu nak kata ok ke tak. Tapi loghat utara memang pekat!Hehehehe..

Officemates, ramai je yang nak usha nurse tu. Hari ni tiba-tiba je ramai yang sakit kaki la, sakit perut la, nak check tekanan darah la. Yang bujang or suami orang, semuanya naik minyak. Entah pape la diorang ni. Bf nurse tu boleh tahan orangnya. Dengar cerita nak kawen tahun depan. Diorang dok nak usha-usha plak..Huuu

Penatnya malam ni. Balik dari main badminton, mandi, basuh baju then kemas bilik belakang sebab nurse tu nak duk situ. Sekarang ni tak tahu nak letak barang banyak-banyak tu kat mana. Letak je dulu kat ruang makan sementara tiada apa yang ruang tu. Hehehhehe

Housemate yang gojes tu belum balik lagi. Dating macam selalu. Memang tiap malam, i la yang duk lepak kat rumah seorang. Nasib badan. Nak buat macamana.. Ni nurse pun tak tahu la macamana nanti. Bf dia pun ada kat sini, so mesti la selalu dating...

Now i dah ada 2 orang housemate. So bila i taip entry pasal rumah, i akan letak nama :

Housemate 1 : Si gojes

Housemate 2 : Si nurse kendu

Hahahha..Suka hati i je kan?? :P

P/S: Sunshine, nape la jauh sangat ek? Lau tak boleh kita dating-dating jugakan?

2 maklumbalas:

  1. sarah kalam said...:

    TU LA SUME PON NK NGORAT..HAHAHAH..
    kendu ape sya syg??

  1. chenta said...:

    kan kak sara?diorg tak tahu yg nurse tu dah ade bf!

    kendu itu like gojes juga.heheheh