Followers

Nuffnang owh nuffnang

Tuesday, April 13, 2010
Ramai plak i baca entry pasal nuffnang ni.. Membuatkan i juga nak cerita pasal nuffnang i.B4 this i tak pernah pun cerita. So sekarang nak gedik2 la cerita.Hehehhe..Takpekan??

1st nak cerita pasal Campaigns.. Campaigns update setiap hari Isnin. So setiap pagi Isnin i akan buka Nuffnang i untuk tahu berapa yang i dapat untuk sepanjang minggu lepas. Dulu memang dapat sikit je. Tapi sekarang ok la. Masih newbie lagi. ^_^



Tapikan, i tengok macam bukan seminggu plak. Sebab baru-baru ni tarikh 28Mac, nuffnang updated. Tarikh 29Mac, nuffnang updated lagi. Then hari tu 4April updated, 6April pun updated.. Takpela. Janji berupdate

Then pasal Metered Earning. Ada satu je. Itu dari Buffered Earning last month... Bulan ni ada dua Buffered Earning yang sedang berjalan..Iklan Digi Prepaid dan Nokie Email tu.. So sesiapa yang berminat, jangan lupa klik iklan tu ye..

Ni pasal Advertorials. I baru perasan + tahu pasal Instant Cash Blogging tu pada week ke 4. So start week ke 4, i buat entry seperti yang diminta. Tapi dalam nuffnang i ni, baru masuk week ke 4 dan ke 5. Week ke 6 tak tahu dapat ke tak. Tapi i submit je sampai week ke 7. Harap-harap dapat la sebab i ada impian tentang nuffnang ni..



Sekarang i dah boleh cash out my earning..Tapi i still nak tunggu sampai satu nilai yang i nak pastu i nak cash out kan. I nak beli something yang i nak beli dari besday i tapi tertunda sebab duit tu i dah terpakai untuk beli keperluan rumah i.. huuu...Sedih!

P/S: Ada gak member-member blog yang belum join nuffnang ni. Join la. Tak rugi pape pun tau

8 maklumbalas:

  1. geram ngan nuffnang..link aq dh cecah 14ribu haram satu sen pon xde..rugi...

  1. luvly mya said...:

    lambatnye lagi nk tunggu cashout nuffnnag..hehe ;)

  1. chenta said...:

    nashinaroin : huh?takde sesen pun?

    luvly mya : itula..tgh bersbr je ni ^_^

  1. kenwooi said...:

    happy earning =)

  1. mikro_kokus said...:

    sama2 berusaha....go go..... ^_^

  1. Bo the Nerd said...:

    selamat blogging. happy earnings!

    www.boisanerd.blogspot.com