Followers

No Strings Attached

Monday, April 12, 2010
Hah?!No Strings Attached? Memula tengok tajuk Instant Cash Blogging this week, macam pening juga. Apa ye yang nak dikarang dengan title tu. Tengok gambar plak, P1 W1max.. Then i google, baru la tau ape yang nak dikarang. Heheheh...

Kan ada iklan "Potong". Bila tengok iklan tu, paling tak tahan bila part orang bersanding tu.

"Abang dah potong?"

"Off course!"

Hahahahah.. memang lawak la..

Tapi yang i nak cerita sekarang pasal Portable Modem Wiggi P1 W1max ni.



Portable Modem Wiggi ni tiada cable yang digunakan. Boleh plug in terus pada PC or notebook anda. Di situ la kaedah No Strings Attached digunapakai. Maksudnya tiada cable yang diperlukan untuk anda menggunakan Wiggi ini. Kan lebih kurang dengan "Potong" tu. Means potong wayar / tiada cable lagi..Heheheheh

Portable Modem Wiggi ni sangat comel ye. I tengok macam pendrive je. Kan? Saiznya memang kecil iaitu ultra small & ultra light. Senang je nak simpan. Kalau lelaki, boleh letak dalam poket baju. Kalau perempuan macam i ni, letak dalam handbag la. Hehehe.. Easy to carry!

Then kelajuannya meningkat kepada 10Mbps!Boleh tahan kan? Walaupun bentuknya kecil tetapi berkuasa tau. Kecil-kecil cili padi gitu!Hahahaha

Nak tau pasal pakejnya? Sila berkunjung ke laman web ini TEKAN SINI

So lepas ni, bila online, boleh la online tanpa wayar. Nampak kemas je kan? Tiada wayar berselirat sana sini. Wayar-wayar ni pun bahaya juga. Kalau wayar panjang sangat, jalan, tersadung kaki kat wayar, kita boleh jatuh, wayar pun boleh tercabut dari PC or Notebook. Connection pun akan terputus...

I ni pun jenis yang online 24hours. Tak boleh hidup tanpa internet gitu.Hahaha.

So sila la dapatkan Portable Modem Wiggi ni dengan segera ye! Bagi golongan yang sudah bekerja, tiada masalah la dengan harganya sebab pakejnya pun ok. Tapi kan, student sekarang pun dah kaya kan? HP lagi canggih dari i. Jeles tau!

Anda juga boleh guna prepaid tau! Topup bila anda nak online. So boleh budget kat situ.

Pakej topup :

- RM20 (15days : 500MB)



- RM50 (30days : 2GB)

Murah tau! Tergoda juga i ni

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

0 maklumbalas: