Followers

Nak pergi ke tak nak ye??

Tuesday, April 13, 2010
Semalam dapat tahu yang family my housemate yang gojes tu nak datang umah weekend ni. Dari hari Jumaat until hari Isnin... So i plak macam segan-segan je rasa. Cakap dengan sunshine, dia ajak pergi Subang. Jumpa dia..

Tapi i dalam dilema sekarang ni. Nak pergi ke tak ye? I sebenarnya memang nak sangat jumpa sunshine, tapi i segan plak dengan family kakak dia. Lau i pergi Subang, i memang akan stay rumah kakak dia... Itu yang i segan tu..

So now tak tahu nak pergi sana ke tak weekend ni. Kene buat keputusan cepat sebab nanti sunshine nak belikan tiket....

Camne ye???

2 maklumbalas:

  1. junphyo said...:

    syg dtg hr ahad pun xpe..tp janji...mesti dr pg smpai mlm ye....hehehe.... :)

  1. chenta said...:

    heheheh..leh dtg ari ahad?