Followers

Layout blog

Wednesday, April 07, 2010
Ngantuk plus pening pale pagi ni mengakibatkan langsung tak fokus dalam kelas...Huuu..Malam tadi tidur lewat..

Malam tadi jahit manik kat baju yang baru siap dijahit tu. Kainnya my sis belikan kat bandung dulu. Now dah jadi baju kebaya. So i nak tambah manik-manik kat bunga tepi hujung tangan dan pada badan sikit. Tapi semalam dapat jahit kat hujung tangan sebelah je. Malam ni mungkin sambung lagi. Nanti bila dah siap, i upload gambarnya k. I nak pakai kat opis minggu depan. Buat catwalk kat opis biar terbuka besar mata-mata yang selalu memerhati dan menyibuk hal i tu!Hahahahha

Lepas dah letih jahit, buka laptop. Nasib baik masih boleh online sedangkan dah 2 bulan tak bayar broadband.Hehehe.Balik kursus baru nak g bayar.

Bila buat blogwalking, jumpa plak blog yang pakai layout blog sama dengan i. Ramai plak tu! So i terus ambil keputusan untuk tukar layout. Main rembat je layout, terus tukar dan betulkan sikit2 widget yang ada. Tak lupa betulkan nuffnang punya ads..Duit cari makan tu. Nak beli handbag!Hehehehhe

P/S : Ok tak layout baru ni?Macam serabutkan?Lantakla!

4 maklumbalas:

  1. okeh lar neyh, dear...
    cuhmel ket...
    mungkin u nmpk serabot sebab banyak widget kowt...actually okeh

  1. chenta said...:

    tp widget tu semua penting..huuuu...

  1. Fanta Giro said...:

    terus terang i tak tau nak tukar2 layout jadikan blog i exciting.. huh?! nak jadikan exciting konon.. hapdet pun sebulan sekali.. tak gitu cik chenta? :P

  1. chenta said...:

    hahahah..tak ksh la update sebulan sekali or tiap hari...janji berupdate..hehehe

    nak tukar layout?senang je!meh i buatkan..hahaha