Followers

Kedai Ayam Penyet Melaka!

Wednesday, April 14, 2010
Tadi tengahari lunch kat kedai ayam penyet depan Mydin MiTC tu. 1st time bagi i tapi banyak kali bagi officemate lain yang join makan sekali kat situ. Hehehhe..Tapi i tak makan pun ayam penyet. I makan bakso. Sedapnya! Tapi pedas sebab i letak banyak lada..Pastu balik office, sakit perut. Saja cari pasalkan. Hahahahah..


Corak kat meja..Cantikkan?



Ade air pancutan..eh, yeke? Ke air terjun ek..Hehehe


Ni anak buah i kat office


Bakso.Sedap! Daging banyak


Bihun dia jernih la!

P/S : Jumpa seorang blogger yang merupakan seorang student MMU. I rasa la dia..Heheheh

11 maklumbalas:

  1. sedapnye...
    tapi rituh owang makan bakso kat KLCC...gtuh gak bihun dea...jernih...member kate, so`on...

  1. chenta said...:

    so'on?so'on lain la yunk....

  1. s h e e said...:

    bakso ayam ade x.hehe.

  1. chenta said...:

    shee : ayam takde kot! :P

  1. samdaddycool said...:

    Kat situ ada nasi ayam penyet.. wah boleh try lain kali dtg sini! (tak pernah merasa lagi.. asyik dengar cerita je)

  1. chenta said...:

    ye..kat dpn mydin ye...dkt dgn kedai jati kot..

  1. samdaddycool said...:

    Beberapa kali gak pergi Mydin mitc nii, tapi belum pernah teroka sepenuhnya... (maklumlah duduk Muor)

  1. chenta said...:

    ooo.dkt je...takpe, next time pergi k..ape link blog?

  1. samdaddycool said...:

    http://places4holidays.blogspot.com

  1. samdaddycool said...:

    laa.... patutla minta link blog saya.. rupa2nya terrr 'disable' profile blogger.. :P sorry

  1. chenta said...:

    hehehe..itula.. ^_^