Followers

How To Train Your Dragon!

Tuesday, April 06, 2010
Malam tadi tengok wayang kat Alamanda dengan my sis. Tengok cerita seperti title entry. Ambil kul945malam.Memang excited nak tengok sebab iklan macam bestkan. Then member-member pun ramai dah tengok. My sis pun excited je. So memang bertambah excited la..Tapi masa nak g, malas gila nak gerak!Malas nak mandi, nak bersiap.Huhuhu.. Keluar pun sempoi-sempoi..Huhuhu..Kali ni kali kedua i drive ke Alamanda!Hahahha..Bangga ok!



Cerita tu memang totally best! 5 stars la i bagi. Memula start mata i macam kabur-kabur je, ngantok pun ada. Tapi bila dah start cerita, tak berkelip mata sampai habis!Hahahah. Memang best. Macam tak nak miss pape part pun. Seat kami pun best sebab pekerja kaunter tiket tu yang suggest tempat tu. Duduk betul-betul tengah, line C. Memang awesome la!

Sesiapa yang dah tengok cerita tu mesti setuju dengan i kan? I sampai macam nak tengok cerita tu lagi. Siap cakap dengan my sis, soh husband dia beli dvd blue ray original, then tengok kat tv umah dia. Tv umah dia best tengok blue ray..Ngeee...

Dragon Night Fury tu sangat comel. Sukanya tengok aksi dia.. Rasa macam nak buat Pet!Hahaha.. Boleh ke i train dragon i sendiri? Tapi kalau Night Fury tu warna pink, mesti lagi comelkan?Hahha.Ngada-ngada la kau sya!

So sesiapa yang belum tengok lagi, g la tengok. Best k. Bagi i best macam cerita Avatar!Heehehe..Bagi i la...

6 maklumbalas:

  1. p i j a h said...:

    xleh jadi. nak g nengok ni

  1. chenta said...:

    g la..best tau!

  1. intan izani said...:

    nak tgk la mcm ni!

  1. chenta said...:

    tengok la..mmg best!

  1. Sharinginfoz said...:

    memang citer tu bagus le.. enjoyable...