Followers

Excited!

Saturday, April 17, 2010
Disebabkan excited sangat, i terbangun awal hari ni. Hehhee.. Selalu cuti memang lewat sikit bangun..
Apa yang buat i excited dan teruja?! Hahahahha.. Rahsia!

Ish..takla..Kalau rahsia, buat pe la i buat entry ni.. Actually i akan ke shah alam dan subang hari ni. Jumpa sunshine. So semalam sunshine dah call. Dia kata lepas ambil i, dia nak ajak tengok wayang cerita Semerah Cinta Stiletto. I dari hari tu nak tengok. Tapi takde member nak ajak.. Sunshine plak jauh... So sekarang ni dia dah ajak, i sangat la teruja! ^_^

So hari ni dan esok i akan away sebentar dari dunia blog.. Happy weekend everybody!

2 maklumbalas:

  1. kacang said...:

    wahaaha.smlm n ari nie pn pnut bngun awal.
    tp xde sbb.wehee~