Followers

Cuti!

Thursday, April 15, 2010
Hari ni cuti. Yeah! Cuti sempena Hari Melaka Bandaraya Bersejarah..

Tapi i rasa pelik betul la hari ni sebab selalunya i memang susah nak bangun pagi. Lagi-lagi bila kerja. Padahal tidur awal je selalu. I bukan la susah sangat nak bangun tapi rasa macam malas sangat. Mengantok sampai ke opis. Tapi lepas breakfast, ok dah. Hehehehhe
Malam tadi i tidur lewat melayan YM dan game tapi pagi ni awal plak i bangun. Mungkin sebab dah biasa kerja. Itu yang i update blog awal pagi ni. Tak boleh nak tidur....
Check nuffnang, Instant Cash blogging week6 dah masuk dah. Buffered Earning pun dah meningkat jumlahnya. Tapi masih ada dua sahaja. Iklan Digi dan iklan Nokia.
Apa nak buat hari ni ye? Hari tu plan macam-macam. Nak pergi banyak tempat. Tapi macam malas plak rasa..Hahahaha..

Ada suggestion tak???

8 maklumbalas:

  1. infraklia said...:

    selamat bercuti..aku orang melake diperantauan tak pat nak cuti

  1. joegrimjow said...:

    ku pon kire cuti jugak ni
    sbb da abes presentation
    ;)

  1. chenta said...:

    infraklia : ku org johor yg di melaka..hehehhe

    joe : ok la tu..cuti juga kan ^_^

  1. TeD said...:

    best nye cuti...tapi me cuti esok... weeeee ;p

  1. s h e e said...:

    ouh...sy pon mahu cuti.huhuh...jeles2.

  1. chenta said...:

    ted : wah!cuti sebab apa??

    shee : hehehe...sbr k..tunggu sabtu ahad nnt! ^_^

  1. cheeky caca :) said...:

    buffered earning tu ape ek ?

  1. chenta said...:

    cheeky caca : buffered earning tu kalau tak silap sy pengiklan yg beli ruang kat blog kite utk iklankan produk diorg dlm suatu masa tertntu..even org tak klik iklan tu, kita stil dpt bayaran...