Followers

Cerita Lawatan Kilang dan Bowling tournament!

Saturday, April 24, 2010
Pagi tadi i ada post entry pasal aktiviti i hari ni. So i dah pun selamat sampai ke rumah kul730malam. Penatnya. Lenguh-lenguh kaki ni. Melawat kilang biskut Julie's itu biasa-biasa sahaja tapi dapat biskut free n dapat beli biskut!Hahahahah. Tapi masa jalan kat kawasan pembuatan biskut tu, panas gila! Itu pun baru dua mesin je yang beroperasi. Kalau ketiga-tiga mesin beroperasi, suhu dalam tu boleh mencecah 55darjah celcius k!Panaskan? Macamana la pekerja kat situ boleh tahan. Time pergi tadi diorang tengah proses buat biskut keping bergula tu. Ala yang empat segi tu.  Juga biskut choc fudge. Nak tahu macamana? Sila ke kedai dan beli biskut Julie's! Hehehhee..

Meh i kongsi gambar dengan uols...

I, kak sarah, kak nora





Kak nora, kak sarah, i, kak sue. Kak sara macam memegang something pada i kan?Hahahah
 
Kak sarah, i, kak nora, kak sue


Kak sarah, i, kak nora, kak in



I dan kak sarah. Dia ada blog. Sila tekan SINI

 Lunch i hari ni ^_^

Lepas melawat kilang, kami telah bergerak ke Mahkota Parade pula untuk main bowling. Yehaa!Dah lama i tak main bowling. Dekat setahun ada kot. So tangan ni agak terkejut juga. Dah tu dapat plak seteam dengan datin n johan bowling jabatan i semalaysia. Memang agak menggeletar la lutut. I pun tak terer main..Huhu.. Tapi ok gak la kali ni. I dapat no 7 antara semua pemain wanita dan no 1 di antara wakil office i. Huhuhuh!Tapi wakil dari HQ memang terer-terer n antara yang selalu main bowling. Officemate i plak jarang-jarang. Bila ada tournament baru nak main. Huhuh.. Tapi untuk acara bowling takde gambar dalam hp i. Tapi banyak sangat kat dalam kamera jabatan..So tak dapat la nak share.



Ni i dapat free. Boleh buat stock dua bulan.Hahaha

Yang strawberry tu i punya. Yang coklat telah dipesan oleh incik SHAJIMY. Setin RM8 sahaja!

Kalau beli barang lebih dari RM20, boleh dapat satu kotak tisu cantik! So i telah memaksa kawan i untuk beli barang dan cukupkan harganya.Hehhehe


Cantikkan kotak tisu ni? Siap ada laci-laci tau!


Faham tak maksudnya?

5 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    yeahhh....bskut cekelatttt...yummies...o(='.'=)o

  1. chenta said...:

    sabar ye..next week i blk kluang, boleh amek kat i k ^_^

  1. shajimy... said...:

    ok...=) selamat bercotiiii babe..

  1. chenta said...:

    selamat bercuti n happy honeymoon juga babe!

  1. sarah kalam said...:

    wah,i x upload lg dear..
    so happy sgt2..mlm ni nk jgk la cite..
    hey ur cite kat ats pasl sate kg jawa,so yummeh!!!
    gonna miss u sis...