Followers

Broadband owh broadband!

Thursday, April 08, 2010
I ni paling liat nak bayar broadband. Padahal dah murah dah package yang i guna ni. Sebulan RM50 je. Tapi memang liat gila nak bayar. Ni dah dari bulan 2 tak bayar sampai bulan 4. So dah 3bulan dah tertunggak.Hahahaha..I tak tahu la kenapa i susah sangat nak bayar benda tu. Kalau benda lain, ok je nak beli, nak bayar. Sengal i ni
Pastu semalam dah kene sekat. Bosan gila la tak leh online bila kat hostel ni. Nasib baik la status FB still leh semak dari hp. Lau tak lagi la buhsan. Tapi i sendiri yang cari pasalkan.Hehhehe
Pastu semalam mase yunk call, i merengek-rengek mengadu kat dia yang broadband i dah tak boleh guna. Buhsan tak leh online. Huuu.. Pastu tanya dia, dia tak kesian kat i ke. I nak g bayar, tak tahu nak bayar kat mane kat putrajaya ni. Nak pakai banking online, 2 hari baru aktif balik broadband ni..
Then boleh dia jawab " hah, syg flirt kat FB, poya-poya kat blog, chatting dengan kawan-kawan syg yang sangat ramai tu, update macam-macam yang kadang-kadang saya tak tahu pun tapi syg dh update bgth orang lain..pastu nak soh saya bayar?"...I diam je bila dia cakap macam tu..Huuuu...

Tapi kan, tadi petang dia call i lagi. Dia kata, lagi 2jam i dah boleh guna broadband i. Dia dah bayar tadi. Hahahaha.. Sukanya! Sayang awak la sangat-sangat! Pastu dia cakap, sayang kerana pe ni. Kerana betul-betul sayang or kerana broadband? Hehehhe..Gelak je i bila dia cakap macam tu..

Terima kasih ye sayang!!

7 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    hahaha..rasakan.....;p

  1. chenta said...:

    ish..asal cakap camtu?

  1. Cik Nurul said...:

    Hahahaha ambik sebijik...haha lepas ni jangan wat mcm tu lagi yek..

  1. chenta said...:

    itula..kene terus dengan yunk..tp i tau..dia sangat baik hati..dia cakap je macam tu tapi dia tak sampai hati ni..or dia tak tahan dengar i asyik merengek je..hahahahah

  1. Chiko AzreeN said...:

    jimey ... bayarkan broadband i .. sebulan tak mahal ... rm148.00 tunai jer... kad kreadit pun boleh :P hehehe

  1. chenta said...:

    uish..mahalnye package sis.heheh

  1. chenta said...:

    uish..mahalnye package sis.heheh