Followers

Bila rasa...

Friday, April 30, 2010
Bila seorang-seorang ni rasa bosan plak. Nak buat entry Bandung Part 3 pun malas. Sebab entry tu akan panjang. Macam penat je nak taip. Huhuhu. Tapi terasa bosan sangat. Ni dah hari ke tujuh bercuti. Start dari hari Sabtu lepas sampai ke hari ni. Esok akan balik ke Melaka, untuk prepare barang-barang. I kan akan berkursus selama 2minggu start 4hb May ni... Kursus lama so banyak benda nak kena prepare..

Bila seorang ni, tetiba rasa rindu datang.. Rindu sangat-sangat. Bila rindu, mula teringan benda yang indah-indah, yang bahagia, happy.. Yang buat i tersenyum sendiri... Seronoknya.. Kadang kala, kenangan tu boleh jadi treatment untuk kita bila kita tengah rasa kosong dan sunyi. Kan?Lambatnya masa berjalan.....

"Time is too slow for those who wait, too swift for those who fear, too long for those who grieve, too short for those who rejoice, but for those who love, time is eternity.  ~Henry Van Dyke"

2 maklumbalas:

  1. Kie-yu said...:

    hehe. sit back & relax first!