Followers

Bila lebih 24jam tanpa internet

Monday, April 19, 2010
Ye! Saya selamat sampai ke Melaka jam10.30malam tadi. Wah, sangat letih ok! Tapi balik rumah terus nak online. Hahahha. Lebih 24jam tak mengadap laptop. Online guna hp pun dapat buka fb jek. Tak dapat nak update blog. Disebabkan tak update juga, pengunjung saya merundum jatuh! Ye, merundum ok. Kasihan dengan iklan Toyota yang sedang berlangsung tu. Pengunjung kurang. Harap2 lepas ni akan naik semula pengunjung..

Owh, saya sebenarnya nak cerita pasal movie-movie yang saya tonton sepanjang tidak online ni. Tapi keletihan mengatasi segalanya. So saya akan update nanti ye. Bila keletihan sudah hilang...

Dan juga saya nak bagitahu, semalam saya nyaris-nyaris tertinggal bus ke sana sedangkan saya dah bangun awal. Excited macam entry lepas. Tapi bila nak keluar rumah, cina kedai perabut call kata nak hantar barang. Tak pasal-pasal saya call si gojes dan si kendu untuk balik ke rumah. Saya tak sempat nak tunggu cina tu sampai..

Hari ni balik ke rumah, banyak sungguh perubahan. Perubahan yang menarik k!

Maybe parents si gojes yang datang sejak kelmarin dan masih belum pulang ke hari ni telah mengubah suai rumah...Tapi sangat kemas ok. Owh, saya juga telah mendapat tilam baru. So malam ni akan tidur di atas tilam empuk.Hahahahha

P/S: Ni la yang berlaku bagi orang yang baru pindah rumah seperti kami ^_^

0 maklumbalas: