Followers

Akhirnyakan...

Monday, April 12, 2010
Saya dapat gak belikan adik saya yang kecil sekali tu selipar crocs atau selipar buaya ( panggilan yang diberikan oleh adik saya yang sorang lagi tu!)

Dari Alamanda ke Melaka ke Kluang ke BP dan patah balik ke Melaka tau saya cari untuk si kecil tu. Sangat susah sebab saiz kaki dia susah nak dapat. Budak tengah membesarkan...Pastu kat Kluang dan BP tak jumpa langsung jual itu selipar. Pelik!

Ada beli kat Melaka lepas balik dari kursus. Sanggup tau dari KL nak ke Kluang, exit highway Melaka dulu sebab nak cari selipar itu b4 balik ke rumah sebab itu budak kecil keep messaging me!Tapi  menjadi satu kesalahan, tak bawa budak kecil tu, so terbeli kecil plak. Kene cari lain. Dan tadi cari pula di Dataran Pahlawan ( DP ) bersama housemate saya yang gojes tu. Jumpa juga akhirnya.. Tapi tiada banyak pilihan. Terpaksa ambil yang itu. Harap sangat dia suka dan gembira! Penat tau saya cari selipar tu...Mahu tengok gambar? Esok je la saya snap dan upload ye. Dah letih.... Sekarang saya rasa tak sabar plak nak bagi si kecil itu. Tapi saya tak balik Kluang plak this week. Si kecil, harap anda bersabar ye... ^_^

 Ye, i tau yang kartunnya macam kanak-kanak perempuan punya. I cari button, banyak dah habis jual. Nanti kalau jumpa button lain, baru la i beli. Janji adalah crocsnya...Huuu..

I pun dah beli satu tau. Warna purple!

3 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    bistu crocs yg slah belik tu u watpe?

  1. junphyo said...:

    campakkan dlm sg muo kot...hehe..

  1. chenta said...:

    jimy : boleh tukar..so i akan tukar, amek utk size i plak..hehehehe

    abi : aik...asl sungai muo plak?cmpk dpn umah je cukup..kot2 monyet leh pakai..hahaha