Followers

Tak perlu nak kacau hidup orang!

Thursday, March 25, 2010
Rupa-rupanya ex i yang bapok tu dah ada gf sekarang. Baru je couple rasanya... Maybe seminggu kot..
Tapi dah ada gf pun, asyik la nak kacau i. Asyik call. Meseg macam-macam la. Bila call, i memang tak pernah nak angkat la. Then mula la bagi meseg cakap ada hal penting nak cakap. So minta i angkat call. Ish..I takkan termakan kata-kata dia k.

Hari tu besday i, dari kul12malam sampai kul7 pagi, dia asyik call je. I dah silent hp so i tidur dengan agak tenang la. Bila bangan tidur, tengok hp, punya la banyak miscall dari dia.Meseg lagi.Memang banyak!

Then tadi terbuka myspace dia, tengok date yang sama, dia kumen manja-manja dengan awek dia. Eh, kau ni betul tak betul? Dah bermanja-manja dengan awek, yang sibuk-sibuk call aku tu pehal ek?

Itu baru cerita call. Masa besday i tu, i kan lepak dengan kawan-kawan i. Rujuk entry lepas. Masa tengah makan-makan, tetiba ada no tak save call kat no offical i tu. I tak berani nak angkat, i bagi kat kawan i si adik tu angkat. Rupa-rupanya kawan ex i tu call. Nak cakap dengan i sebab nak wish besday. Tapi i memang pelik sebab macamane dia tau besday i sedangkan i tak pernah bagitahu dia besday i bila. So i ngan adik agak mesti budak yang call tu ada dengan ex i dat time.Then lepas makan-makan, i balik rumah. Around kul1pagi, ex i meseg..

"Kau sekarang dah jadi 'sahabat' pada member-member aku ye? Ke kau dah couple dengan adik?Hehehe"

Eh, pehal plak nak sibuk-sibuk hal i plak ni? Ganggu hidup kau ke babe? Ke jeles sebab i hangout dengan kawan-kawan kau sedangkan dengan kau, i ignore gila b***?Hahahaha..

I forward meseg tu kat adik. Then adik pun gelak-gelak. Adik cakap nampak sangat dia jeles. Then confirm yang budak call i tu, ada dengan ex i dat time. Pastu yang angkat call pun si adik. Maybe dia ingat, hp i, adik yang pegang. So nampak macam couple la kan? Tapi memang kelakar la ex i tu. Menyibuk je keje!

I bukan la nak sangat tengok myspace dia tu. I cuma nak remove dia je dari friends list i. Myspace tu pun dah lama tak berupdate.Bila buka page dia,terpandang la kumen-kumen kat page dia. Tak sangka betul. Tapi nak tengok gak sampai bila bertahan..Hahahah. Gila jahat i ni. Dulu marah i seksi-seksi. Tapi sekarang, awek pakai baju macam nak g club je.Hahahaha

Tapi i memang sangat tak suka orang penyibuk macam tu!Menggangu je.kan uols???

6 maklumbalas:

  1. hahaha...ade lar dear owang macam tue...seyez...then, i na gtaw sal my hubby`s ex...gtu gak...dalam blog dea kaw2 dea ngata me n hubby, dea banggakan cinta dea sekarang kaw2 punye, dea kate hubby dea sekrang soul dea lah, ape2 lagi lar...peh2 depan2...dea leh cakap dea kate bukan senang nak lupe my hubby...oh my gucci !! u now what...padahal dea yang tinggal an my hubby...hurmmmm..then, until now, she`s owwez disturbing my hubby sampaikan hubungan i ngan hubby pown jd porak peranda...hubby i susah nak lari dari dea bab 1 opis kan...hurmmmmm

  1. chenta said...:

    ish...rimaskan org mcm tu?kalau dh ex, bt la cre ex kan?tak perlu kau nak menyibukkan diri nak buat tu semua..ish..menci tol

  1. shajimy... said...:

    xabis2 si bapok nie yerkk babe...
    tah hape2 jekk..!! xpaham2...

  1. chenta said...:

    itula..menci tol!