Followers

Survey Hotel Kat Bandung

Tuesday, March 30, 2010
Ada sesiapa yang dah pergi Bandung, yang boleh bagitahu i hotel yang okey dan murah? I akan pergi tak lama lagi with my sister. Tapi kami tak booking hotel lagi...Heheheh..

Kami nak cari hotel yang murah je sebab i percaya yang masa kami banyak dihabiskan di luar dengan bershopping. Bukan tidur pun!Heheheh :P

So kalau ada sesiapa yang tau, bagitahu i segera k!

10 maklumbalas:

  1. un_sign said...:

    wah2..mau ke bandung..ai ujung tahun nak ke medan...tp ai dah kenal org di sana..:)jum nak pi medan..

  1. h a n i e said...:

    boleh cuba Alam Permai Hotel...dkat jalan setiabudi..

    semalam dlm rm78..boleh masuk 3-4 org..

    ^^

  1. chenta said...:

    un sign : medan?owh..tunggu la i menabung semula...huuu

    hanie : owh..ade no contact tak?

  1. Chiko AzreeN said...:

    huhu ... i pun survey2 gak .. erm ... ade satu website yang bagi i banyak info ...

    http://ariefsaid.wordpress.com/2008/05/21/trip-to-jakarta-bandung/#comment-473

    u tengok cini ....

  1. chenta said...:

    chiko : owh...website tu..byk gak website yg org tgk..pastu ade website ni harga yg diberikan lebih murah dr website lain..nak kene pndai tgk n plh..

    hanie : no contact utk booking ke?

  1. *ngan muke blushing dan malu2 arnah*
    cik sya yang ayu..
    hehehe...
    banyak pahala kalau bawak saya p sekali...
    hehehehe...

  1. chenta said...:

    ye ke banyak pahala?

  1. h a n i e said...:

    aha..no hotel tu..
    try la call dulu...