Followers

Selipar Buaya?

Tuesday, March 23, 2010
I got sms from my sister last nite..

"Along, kalau jumpa selipar buaya tu, cari  yang warna terang2 tau. pink ke, merah ke, oren. tak pun biru cair. -- hehehehe ^_^ sms dari airul..kau pikirla..hahaha..happy b'day"
I jadi pelik.. then i reply

" Thanks. hehe. selipar buaya?crocs? dia size pe?"

Then sis reply

"Tak tahan pink 2.. hukhukhuk..dia size 7..dia nak yg dpn bertutup. aku tanya dia, crocs ke? dia kata tak..tapi yang gambar buaya tu. tp bila dia tunjuk yg orang pakai, memang crocs pun. poning!"
I gelak je baca sms tu. Actually, adik kesayangan i yang airul tu, minta my sis belikan selipar buaya.. Tapi dia tak cakap belikan.. Dia cakap "carikan"..Sungguh berbunga ayat mu adik.. Then sis bagitahu i. So i la yang akan cari n beli selipar buaya tu...Tapi kenapa la dia panggil selipar buaya. Takde nama glam lain ke kau nak bagi dik?Hahahahaha.. Warna pun tak boleh blah!Hahaha..adik...adik...

Then malam tadi dia ade wish besday i, i pun ada tanya pasal selipar buaya tu. Dia kata betul la. Dia nak selipar buaya.Huhuh

Adik kesayangan i yang sorang lagi tu, tak nak plak selipar buaya..Dia langsung tak berminat..Bagus gak tu.. So sorang je la yg i belikan. Heheheh :P


Nasib kau la selipar buaya!Hahahaha

Nak tengok gambar adik i yang airul tu?
Jeng..jeng..jeng.
.
.
.
.
.


I ambil dari FB dia..Heheheh.. :P

P/S: Ish..ni besday siapa la ye? Besday i, tapi orang lain plak request present dari i.Huhuhu

6 maklumbalas:

  1. kenwooi said...:

    but i dont like crocs.. looks weird =P

  1. chenta said...:

    depends on the person.. ^_^

  1. chenta said...:

    hahaha..i nk minta kat u!

  1. j said...:

    next month mybdey...i pun nak..selipar buaya tuuu.

  1. chenta said...:

    ahahahaha...u belikan i dulu selipar buaya itu!hehehe..

    eh, nape tak leh buka blog u?