Followers

Present + Friends = Yesterday

Wednesday, March 24, 2010
Entry yang ke 200 sejak blog ini ditubuhkan pada September 2009. Hehehhe

Seperti yang ramai sedia maklum, semalam adalah hari kelahiran i. Ramai sangat yang wish sampai hari ni pun tak habis lagi balas ucapan mereka.Huhuhu.. Terima kasih banyak-banyak. Terharu gitu!Auw..Heheheh..Ada kawan baik time f1-3, pun sms i. Wish besday. Dah lama lost contact n tak sangka dia masih ingat! Dah 8 tahun berlalu..huhuhu

Hari tu dah dapat hadiah dari my yunk. Tapi hadiah tu masih dirahsiakan sehingga kini.Hehehehhe..

Tapi sekarang i nak tunjuk hadiah yang diberikan oleh teman-teman opis semalam.

Ada 4 hadiah ke semuanya...

Nak tau isi dalam?Hahaha.. Itu rahsia! I taknak tunjuk bukan sebab hadiahnya sensor or lucas ye. Cuma i nak simpan sendiri buat kenangan. heheheheh

I banyak sangat menerima ucapan seperti di bawah :



Kak In itu anak buah i.

Ramainya mendoakan i "cepat dapat jodoh"
Alahai korang ni. I baru 22 tahun. Mahu relaks2 dulu. Hidup tak puas enjoy lagi. Takkan nak kawen plak. Lagi pun belum ada rasa nak kawen lagi + tiada calon sebab tak nak cari pun. Hehehehehe.

Malam tadi adik ajak keluar.Dia pick up me at home. Itu pun i dah tertidur dulu. Ngantok gila. Gayut dengan yunk pun mamai je rasa. Lepas ambil i, ambil put plak. Along ada sekali rupanya. Dia baru sampai dari muar. So ajak along sekali. Lepas tu ambil ana plak. Along belanja i makan kat restoran dekat dengan kincir air tu. Tak ingat namanya. Lepas makan lepak dekat dengan kapal samudera. Ambil angin kat situ sambil snap-snap pictures...Rasa lega sikit dapat hilangkan stress kerja lepas ambil angin tepi laut tu..

Kul12 malam, gerak balik. B4 balik masing-masing bagi i kiss kat pp n wish my besday. Banyak kali diorang wish. Sayang uols, sahabat!

I ambil gambar yang ada gambar i je. Hehehe.. Besday gurlkan?


Gambar ni i paling suka sebab i sorang je alert dengan camera even camera hp je. Yang lain sibuk dengan hal memasing. Heheheh.. Sian put kat belakang. Dia sakit perut. Lepas tu i plak sakit perut. Lambat sangat makan.Huuuu

P/S: Yunk, minggu ni turun sini ye. Nak dating-dating dengan kamu plak :P

0 maklumbalas: