Followers

Penting ke status tu?

Wednesday, March 31, 2010
Eh, penting ke status hubungan korang di publish pada laman sosial korang seperti FB, FS, MY, blog?
Sebelum ni i tak tunjuk pun status i apa. So bila tak publish, i letak je single. Bukan ada pape pun..Then baru-baru ni i publishkan status hubungan i dan i letak "engaged"!

Tak ramai yang kumen pun tapi ada lah..Ada yang siap tanya cincin lagi!Hahahah..Macam-macam uols ni. Tapi ternyata, uols mengambil berat tentang i juga ye ^_^  Thanks!

Klik untuk lebih jelas!

P/S: Sayang, i miss u so much...

2 maklumbalas:

  1. AM SYA said...:

    pade sy kn..xdelah penting pon

    tp mcm penghargaan kt psangan kter

    kalo kt in relati0nship tp tulis single..kn psgn kt boleh trase nnt kn? =)

  1. chenta said...:

    tapi kalau pasangan jenis tak kisah, takpekan?hehehe