Followers

Nasib baik saya masih dipanjangkan umur...

Wednesday, March 10, 2010
Pagi ni rasa berat sangat kepala bangun tido. Melayang2 g toilet. Dalam toilet dah uwek2 dah. Bukan tanda dalam perut ada pape ye. Tapi memang tekak sangat perit sampai rasa nak memuntahkan apa2 yang memeritkan tu.

Bila drive g kerja, rasa macam di awang-awangan. Melayang2 je rasa. Masa dah nak sampai opis, nak masuk simpang ke parking kereta, i main masuk je simpang tu. Sedangkan ada kereta yang dipandu laju dari arah bertentangan. Sepatutnya i kene berhenti kat simpang tu. Tapi i tak berhenti pun. I masuk je terus. Kereta tu sampaikan terpaksa break emergency n mengelak dari melanggar kereta i. Mesti driver dia bengang dengan i. I pun baru tersedar bila kereta tu break. I memang mamai sangat2 pagi ni.Kalau la driver kereta tu tak break, mesti i dah kene langgar pagi ni.... Alhamdulillah....

5 maklumbalas:

  1. .nxtym jge kesihatan elok2 tau!

  1. chenta said...:

    ok yunk..thanks

  1. shajimy... said...:

    klu x..fye menduda lar yekk...huuu
    sib baik2...xpom keter u hancur... sib baik2...

  1. chenta said...:

    itula pasal..naseb baik betul la..